SEAL koncert Pécsett

Úgy néz ki, hogy “a hír igaz”.
Bár érdekes, hogy az Index.hu A U2 és Sting helyett Seal megy Pécsre
híre már április 16-án tényként jelezte az eseményt, s Seal weboldalán is megjelent a koncert dátuma, az EKF “kivárt”.

Ám, – ami késik, még nem múlik, – mától hivatalosan is bejelentésre került, hogy SEAL Pécsre jön!

Az esemény sajtóközleménye:

“Sajtóközlemény ? Pécs, 2010. április 19.

Világsztár Pécsett: Seal ad koncertet

Európa Kulturális Fővárosában

Július 13-án Pécsett ad koncertet Seal, a a háromszoros Grammy-díjas soul és R&B előadó a Pécs2010 Európa Kulturális Főváreoa prorgam keretében. A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása Pécs lesz.

A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Sealt sosem lehetett beskatulyázni, zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az R&B elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a SOUL megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal ?audiovizuális robbanásnak? nevez. Júliusban Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett is átélhetjük a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soul-számok követnek.

Az olyan slágereket, mint a Prayer For the Dying, a Grammy-díjas Kiss From A Rose és a Don?t Cry, no meg a Love?s Divine, a rajongók végig hangosan éneklik. A Killer és a Crazy, a kilencvenes évek óriási slágerei diszkóvá változtatják a koncerttermet. A legutóbbi, listavezető lemezén, a klasszikus számok feldolgozásait tartalmazó SOUL-on található olyan időtlen slágerek, mint az A Change Is Gonna Come és a People Get Ready pedig igazán fellelkesítik a közönséget. Az énekes-dalszövegírót tehetséges zenekara kíséri: Mark Summerlin gitáros, Marcus Brown basszer és Steve Sidelnyk dobos.

Seal jelenleg ?6? munkacímű új lemezén dolgozik, mely az előadó hatodik, saját dalokat tartalmazó stúdióalbuma lesz. A koncerten várhatóan erről a szeptemberben megjelenő albumról is játszik néhány, korábban még sosem hallott számot.

A koncert 2010. július 13-án, 20 órakor lesz a pécsi Expo Centerben, a Pécs2010 rendezvénysorozat keretében. Jegyárak: 7500 Ft (álló) és 12 000 Ft (ülő).
 

Jegyek mától kaphatók a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatában.”

One thought on “SEAL koncert Pécsett”

  1. Bizony ez a Seal is Pécs-Reklám!
    Mindent a maga idejében és a maga helyén!…

    … A PécsReklám témában vitatkozni vágyókat várjuk a Pécs, ahogy szeretünk 2. – Tettye, ahogy szeretjük, avagy a Tettye, mint fogyasztható márka! című beszélgetésünkre, ahol egy új “pécsi” márka születéséről és lehetőségeről beszélgethetünk a szervezőkkel! – Az esemény része a Reklámhét 2010-es programjának!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.